Over Cango

Uw mantelzorgwoning van hoge kwaliteit in de tuin

CANGO is een woonmodule in de tuin die mantelzorg mogelijk maakt. Het is een thuis voor elke oudere of hulp- of zorgbehoevende. De zorgwoning maakt volledig zelfstandig leven mogelijk, voor iedereen die daar vandaag of in de toekomst moeite mee heeft of zou krijgen.

CANGO voldoet aan alle comforteisen, is gezellig ingericht en beschikt over alle essentiële hulpmiddelen.

Uw mantelzorgwoning in detail

Ontdek op onderstaand grondplan van welke hulpmiddelen u CANGO kunt voorzien.

Ontwerp door Axel Enthoven

Als u een mantelzorgwoning in de tuin laat plaatsen, wilt u dat de constructie niet alleen comfortabel voor uw familielid is, maar er ook mooi uitziet. Daarom hebben we bij Hahbo samengewerkt met ontwerper Axel Enthoven.

“Met mijn adviesbureau Yellow Window ontwerp ik voor mobiliteit, ageing en zorg. Rode draad in elk van mijn ontwerpen is telkens de mens. CANGO in het bijzonder combineert comfortabel leven, met de fundamenteel menselijke waarden vrijheid en veiligheid. Die combinatie biedt samenleven kwaliteit. Dat is de mens voorop.” – Axel Enthoven

Cango Plug & Play

Het installeren van CANGO gaat eenvoudig. U stelt de woning op maat samen volgens de behoeften van uw familielid. Vervolgens gaat de unit ongeveer 10 weken bij ons in productie. Daarna plaatsen we de mantelzorgwoning instapklaar binnen 1 dag. ’s Morgens komen we met de woning bij u toe per vrachtwagen en met hijskraan; we tillen de unit op, plaatsen hem en sluiten de woning nog voor het einde van de dag aan. Klaar voor gebruik.

Herbestemming mogelijk

CANGO is een duurzame investering, want de unit groeit mee met de noden van uw familie. CANGO laat zich moeiteloos verplaatsen, uitbreiden of zelfs herbestemmen. Zo gebruikt u CANGO later makkelijk verder als thuiskantoor, tienerpaviljoen of vakantiehuisje bijvoorbeeld.

nl_BENL

Laat hieronder uw gegevens achter en wij plannen uw bezoek snel in!

Schrijf u in en lees alles over onze mantelzorgwoning

Cango

Logo Cango by Hahbo White

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden op onze website.